EtansariPlacariSolarSigurantaFatadeAncore

Etanco Romania


Etanco Romania

ETANCO ROMANIA a fost infiintata in anul 2004.


Compania asigura prin intermediul departamentului de vanzari consilierea clientilor, asistenta tehnica in santiere, stabilirea necesarelor de materiale pentru fiecare proiect in parte, stabilirea ofertelor de pret, cat si urmarirea solicitarilor si a comenzilor dumneavoastra de la rezervare si pana la livrare.


Stimati parteneri, Conform Regulamentului General privind Protectia Datelor (GDPR) intrat in vigoare in Uniunea Europeana incepind din 25 Mai 2018, se modifica reglementarile privind procesarea datelor personale.

Pe aceasta cale dorim sa va informam asupra faptului ca grupul LR ETANCO tine cont de faptul ca protectia datelor dumneavoastra personale este esentiala pentru stabilirea unei relatii parteneriale de durata. Asiguram protectia 100% a datelor dumneavoastra personale si acestea nu sunt in nici un fel comunicate unei terte parti. Sunteti si veti fi intotdeauna stapan pe datele dumneavoastra personale si puteti in orice moment modifica sau solicita stergerea acestora contactandu-ne pe email la adresa office@etanco.ro

De asemenea va invitam sa cititi nota informativa la rubrica NEWS unde puteti gasi informatii privind protectia datelor personale. In cele din urma puteti oricand sa va dezabonati de la mailurile transmise de noi intr-un mod simplu si rapid printr-un clic la la sfarsitul mailurilor transmise de noi. Speram in continuare sa fiti alaturi de noi pentru a va transmite informatii privind grupul LR ETANCO prin noutati, promotii sau evenimente.

Echipa Etanco.


Produsele ETANCO sunt prezente in Romania in peste 700 de proiecte majore, si anume: centre comerciale, centre logistice, hale industriale, fatade diverse (centre de tip mall, prefecturi, primarii, cladiri de birouri, etc), cladiri de birouri, showroom-uri, centre de productie, etc.


Compania dispune de un depozit propriu, punand la dispozitia clientilor peste 4.000 de repere din stoc; clientii pot astfel opta pentru ridicare directa sau pentru livrare, in 24 de ore, direct in santier.


Aria de acoperire a companiei se intinde pe intreg teritoriul tarii, cat si in Bulgaria si Republica Moldova.

top
suruburi acoperis perete
surub autoforant drillnox metal
surub autoforant drillnox metal colorat
surub autoforant drillnox metal dublufilet
surub autoforant drillnox lemn
surub autoforant drillnox metal star
Etancoplast HP
suport facalu
fixari izolatii
etancoplast
calota solar tabla cutata
calota solar sinus
structura moduleco invelitori acoperis
surub autoforant monovis fibrociment colorat
kit fixare panou fotovoltaic metal
burduf etansare pipeclair
calota siguranta
balustrada acoperis
ancora beton baraco fm753
surub securizare panou solar
sistem fixare structura solar tabla cutata
sistem fixare structura solar sinus
suport moduleco invelitori acoperis
suport solar tabla cutata
burduf etansare solar
surub autoforant starzac metal colorat
diblu universal cu surub
kit fixare panou fotovoltaic metal usk